Zwanger, alles wat je moet weten om vol vertrouwen te bevallen

Vroedvrouw Angelique Coppens (Geboren in Gent) en illustrator en ambitieuze papa en illustrator Dries Celis brachten samen het boek: “Zwanger, alles wat je moet weten om vol vertrouwen te bevallen” uit. Op deze blog geven zij graag een kijkje in het boek door het delen van tekeningen en korte tekstjes! Veel lees- en kijkplezier!

Want of het nu een plusje, twee streepjes of een bloedtest is, je leven staat wel even stil bij het ontdekken van je zwangerschap. Gepland of toch hard schrikken? Dat maakt niet uit: proficiat! Er is een baby op komst en dan wordt alles anders.
Wat kan je verwachten tijdens de komende maanden en hoe bereid je je het beste voor?

“Wist je dat bij de geboorte de mama een prachtig geschenk geeft aan haar kind? Het microbioom! Dit is een verzameling van gezonde bacteriën in de darmen. Zo is het kindje van bij de geboorte goed beschermd.”

In het boek neemt de vroedvrouw je stap voor stap mee op pad richting de geboorte van je baby. Je vindt er alle uitleg die je nodig hebt om vol vertrouwen zwanger te zijn, de bevalling tegemoet te gaan en je baby te verwelkomen.

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account