Schakel over op een scheermes in inox!
 
Dit is een aankoop (van slechts 28-35eu) die ik veel vroeger had mogen doen. Ik denk dat het deels lag aan de de italiaanse maffiafilms waar Ik wat schrik had opgedaan omtrent de scherpe messen. Maar niets is zo efficient en gebruiksvriendelijker dan deze versie van scheermessen. Het werkt heel goed op alle plekken 🙂 zal minstens 15jaar meegaan, moet je maar 3-4keer per jaar het mesje van vervangen en straalt rust uit in jouw badkamer. 
De meeste versies zijn vlindermessen die je opendraait onderaan. Droog ze steeds goed af zodat haartjes niet blijven plakken en zo gaat jouw mesje langer mee.
Ik scheer me zonder water, met talk (overgenomen van mijn mama) en zo is hij nooit nat. Je hoeft enkel jouw oksels in te wrijven met talk (of waarom niet met bloem?) en er over te gaan met het mes. Zo vallen de haartjes er af en plakken ze nergens aan. 
(Ik gebruik trouwens ook talk voor mijn haar om het een dagje langer niet te hoeven wassen 😉 )
De aankoop van een mes kan je online doen of bij Ohne (28eu) of bij Inno of bij barbiers 🙂
Het is dus degelijk niet enkel voor mannen! Je zal er zeker geen spijt van hebben.
Succes!
 
Pure Living – Home Organising
Stéphanie Van Damme
0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account