Vorige week hebben we onszelf getrakteerd op een zalig etentje. Alles er op en eraan. Hoewel, de kaas hebben we tegen onze gewoonte in, laten passeren.

Heerlijke avond op een op dat moment zalig zomers terras. De zon was bijna onder, een paar verloren gelopen druppels verjoegen de laatste hitte en verzorgden die heerlijke zomerregengeur.

Een meer dan kundige chef en een lieve gastvrouw deden de rest. Van ons werd enkel verwacht dat we genoten. En achteraf betaalden, dat ook wel.

We gaan jullie niet vermoeien met de rits heerlijkheden die we hebben zien passeren. Het was genieten van begin tot eind. Ook zonder de kaas.

En wat heeft dat alles met voorspel te maken, naast het feit dat een dergelijk etentje een perfect voorspel op zich kan zijn?

Wel alles, eigenlijk.

Want wat is voorspel? En wanneer houdt voorspel op voorspel te zijn, en wordt het seks? Ons menu was ook meer dan de duif, die toevallig tot hoofdgerecht gebombardeerd werd.

Heb je pas gevreëen wanneer the good old in and out de revue gepasseerd is? Hebben lesbische koppels dan nooit seks?

In de meeste jonge gezinnen is het al harken om überhaupt een gaatje te vinden. En dat mag je zo letterlijk nemen als je wil. Het is immers een hogere vorm van precisiechirurgie om tussen alle drukte door ergens een moment vinden waarop je allebei én de energie én de zin én de plaats én de mogelijkheid vindt om elkaar te degusteren. Het volle besef van de beperkte gestolen tijd zet een pak tijdsdruk op de ketel, wat de zin in ‘voorspel’ vanzelf zal doen kelderen.

Een snelle wip, en blij dat je die gehad hebt. Geen 6 gangen deze keer, gewoon die snelle wip in de gang.

Maar is die fastfoodfuck minder waard dan het full-monty menu? Absoluut niet, want je hebt mekaar kunnen opvreten. En dat het verdomme deugd deed.

En die keer dan dat je er wel ruim de tijd voor hebt? Misschien zelfs zodanig gepland dat je de kinderen met slechts een klein schuldgevoeltje te slapen hebt gelegd bij hun favoriete tante waar de oversuikerde doos ongetwijfeld op hen staat te wachten. Ach, voor één keertje?! Voor één avond lekkers mogen zij toch ook wel eens snoepen?

Jullie kunnen eindelijk even ongestoord als uitgebreid je opgekropte seksenergie de vrije loop laten. Luidruchtig? Fuck de buren, niet noodzakelijk letterlijk, tenzij dat het plan was. En als je ze echt wilt sparen, duik eens de vrije wereld in, wie weet welke lokale pracht valt er verder uit te diepen? Gun de boswachter ook eens iets!

En als die bewuste avond er eentje is met alle toeters en bellen, het is jullie van harte gegund! Maar ik kan me niet voorstellen dat een mens dan zomaar in hokjes begint te denken. Er is immers geen gastvrouw die een nieuw bordje komt inzetten, laat staan een boksringbabe die halfnaakt de volgende ronde aankondigt.

Dus bij deze: Vergeet voorspel. Geniet van elkaar, op welke manier het vleselijke menu zich ook aanbiedt. En als je kan, pak er dan ook de kaas bij.

x

Ginger & Jail

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account