Je kent het wel… “Liefje, wat ga jij nemen?” Ongeduldig wachtend tussen oververhitte lijven aan een toog met daarin een op het eerste gezicht eindeloze reeks kleuren en smaken.

De meeste daarvan klinken veelbelovend bekend, sommige op het eerste zicht te spannend om er echt voor te gaan. Tenzij je natuurlijk spontaan bezwijkt voor cactusijs, of die giftige blauwe daar op het eind.

Och, doe dan toch maar vanille. 2 bollen graag.

Geen zin in de mogelijke teleurstelling van de cactus, of smerige vlekken giftig blauw op je kleren.

Jammer genoeg is het in bed net zo. Vanille troef. Niks mis met een lekkere oude bekende smaak, want je weet bij voorbaat wat je te verwachten hebt, en dat je het lekker zal vinden. Niet spannend, maar je blijft evenmin onbevredigd achter. Ook al blijken de bollen vandaag wat kleiner dan gisteren, en valt het horentje wat tegen. Het mocht echt wel wat steviger zijn.

Dwalen je gedachten nooit eens af naar die cactus? Denk je tijdens die lekkere lik nooit aan wat je niet koos? Zou die cactus écht in de keel prikken?

Waarom dan niet eens je kans wagen? Het enige wat je zeker weet, is dat je het idee spannend vindt. Nu nog zien uit te vissen of je partner het ook een uitdaging vindt. Je kan hem alsnog met je vochtigste puppyogen vragen of hij die cactus niet wil nemen… dan kan je eens proeven. Samen, en tegelijk uitvogelen of jullie het allebei lekker vinden.

Maar durf je dat ook in bed… of is jouw cactus nu net het feit dat je eindelijk eens uit dat bed wilt? De badkamer in, of wil je zonder slip naar een snelwegparking racen?

Jij kan het dan een geweldig opwindend idee vinden, maar je zou het toch het liefst mét je partner realiseren. Tijd om er eens een heet gesprek over te hebben. Bij een koud ijsje.

En als je dan toch bezig bent, waarom niet eens voor drie bollen gaan? De smerige vlekken neem je er dan maar bij!

x

Ginger & Jail

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account