Seks is improviseren

En dat nemen we vandaag even heel erg letterlijk.

We zijn hier thuis een beetje verslingerd geraakt aan Story Cubes. Verteldobbelstenen.
Voor zij die niet bekend zijn met het fenomeen: Story Cubes zijn dobbelstenen waarvan de ogen vervangen zijn door inspirerende symbolen waarmee een verhaal gebouwd wordt.

In het basisdoosje zitten 9 dobbelstenen, goed voor in totaal 54 symbolen en een oneindig aantal combinaties… en verhalen. Maar nerds als we zijn hebben we 2 uitbreidingssets in huis gehaald, de oertijdstenen en de spionnendoos. 36 extra mogelijkheden.

U raadt het al, elk van de symbolen op de story cubes kan uiteraard zo dubbelzinnig schunnig geïnterpreteerd worden als de verteller maar wil.
Ons blogje van deze week is dus, in zoverre dat zulks in de vorige episodes niet het geval was, volkomen uit de duim gezogen.

1ste worp: hangslot – knaagdier – chipkaart

Er was eens een onderdanige muis met een slotje erop. Een muis met een muisheidsgordel. Eentje die enkel open gemaakt kan worden door slechts 1 persoon. Met een chipkaart die in een handige, kleine pocket zit. Jammerlijk genoeg reist de pocket inclusief noodzakelijke chip nog op de trein.Te laat opgestaan, ontiegelijk vroeg in de ochtendspits met de eerste trein naar het werk… je weet wel hoe dat gaat. Bij hem is het vooral een slechte traditie, hij vergeet elke dag wel iets. Zijn muis, hoe onderdanig ook, zou weer netelig zijn en de stempel ‘verstrooide professor’ zou weer naarstig op zijn kop gedrukt worden.Hoewel het niet altijd zo’n impact heeft, zijn de gevolgen vandaag niet gering; hij liet immers zijn hete muis alleen thuis achter slot. Het kleine knaagdier zit in de nesten. En hij kon er vanavond niet van profiteren tenzij hij snel handelde.

2de worp: microscoop – oermens – windroos

Trots als hij was, voelde hij niet meteen de drang om toe te geven dat het weeral de vrucht van zijn vergetelheid was. Hoewel hij de hele dag spermakoppen beoordeelt en telt door het oog van zijn microscoop, slaagt hij er niet om zijn eigen zaken bij elkaar te houden. De dominante Alfa, bovendien voorzien van creatieve hersenspinsels, slaagde er in om deze situatie snel naar zijn hand te zetten. Hij verwittigde het eerstvolgende station, de pocket werd gevonden. De jonge conducteur, noteerde ijverig het adres en pakte de chipkaart mee. Hij mocht dan jong en ijverig zijn, de shift zat erop en een extra ritje richting Lost and Found zag hij niet zitten. Hij was echter wel zo bereidwillig om de windstreken te verkennen en de pocket af te leveren bij zijn rechtmatige eigenaar. Of eigenares, zo je wil.

3de worp: bliksem – kool – bedroefd gezichtje

De bel… ze stommelt de trap af in haar kamerjas. Wat is haar verstrooide professor nu weer vergeten? Of heeft hij echt verlof genomen vandaag? Dat zou goed uitkomen, want ze zit op hele hete kolen. Groot is haar verbazing wanneer een knappe jonge kerel voor de deur staat, in uniform nog wel!. Zwaaiend met haar slotkaart.

Een bliksemschicht flitst door haar lijf en doet haar duizelen. Die kinky professor van haar had al meer dan eens een extra gast uitgenodigd… maar nog nooit had ze een dergelijk appetijtelijke versie voor de kiezen gekregen. Laat staan voor zich alleen.

Was dit een open deur? Het was in ieder geval een open slot, want deze kans zou ze zich niet laten ontglippen.

Wanneer haar professor ‘s avonds thuiskwam keek hij geweldig op zijn neus wanneer hij het slot opmerkte dat opengeklapt op de tafel lag, met zijn kaart er naast.

Maar we horen op basis van de stenen graag uw vurige versie.

Shoot!!

Ginger & Jail

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account