Geef toe, dat had u bijna verkeerd gelezen. Of helemaal. Plakseks dus.

En niet plasseks, die houden we tegoed tot wanneer het sproeiverbod wordt opgeheven.

Plakseks, ofte, de seks die de meesten onder u nu hebben. Of net niet hebben. Wegens te plakkerig. Hoe anders beschrijf je een hete stonde terwijl het buiten verdorie 40 graden is.

Velen onder u zullen er allicht niet warm voor lopen. Anderen laten het niet aan hun hart komen, goesting is goesting, heet kan nog heter… en nat worden we toch. Maar wat als het idee alleen al aan die zweterige toestanden nu net de afknapper zijn, en je ter plekke transformeren in een frigide fabiola of een slappe schlagerzanger? Het zal je meer dan eens gebeuren, en niet enkel bij heet weer. Toch? Een telefoongesprek dat binnenkomt op zijn toestel, op het moment dat hij binnenkomt.

Weg sfeer.

De zoektocht naar het laatste condoom dat toch zeker op je nachtkastje lag? Elke contraceptdiva ziet de consumptie van de coïtus wegsmelten. Ben je helemaal opgeladen… en blijken de batterijen van je speeltje leeg. Morning wood in de ochtendstand, met de smaak van een dood vogeltje.

Byebye blowjob.

Loop je al de hele avond te hinten dat je geen slip draagt, heeft hij zo’n lange tenen dat hij er zelfs mee op de jouwe trapt. Ze breken stuk voor stuk de stemming, weg sfeer, weg ontlading, weg even weg van de wereld. U kan het lijstje allicht eenvoudig aanvullen. En niet enkel met de klassiekers uit de Flair, maar met hoogstpersoonlijke seksuele sissers. Iedereen heeft zo wel zijn eigen afknapper. En om over terug te komen op de plakseks. Ons stoort het niet, op voorwaarde dat het vuur voldoende hoog opgelaaid is. Maar we begrijpen perfect dat u bevriest bij het idee alleen al.

Veel succes om er nog iets van te maken dan, in deze bakoven genaamd Vlaanderen. Nog 6 hete weken te gaan. Letterlijk dan.

Nog eentje om het af te leren: wat is het minst verstandige standje? Een misverstandje, en nu houden we op met die slechte moppen.

X

Ginger & Jail

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account