Kijk, we zeiden het al eerder: Parents for Life is méér dan “hoe zorg ik ervoor dat mijn koters mijn kot niet afbreken”, we zijn er vooral voor jou; en als het een keertje kan, dan zonder die koters. Ter gelegenheid van de 500 likes (500!!! stuiterstuiter) die we binnenkregen op onze FB-pagina geven we een voucher voor 2 personen, overnachting + ontbijt , op een beschikbare datum weg aan één van onze geregistreerde leden in het 4-sterren hotel Pillows Grand Hotel Reylof te Gent. Een top-hotel, al zeggen we het zelf. En we zeggen dat niet alleen omdat we die voucher mogen schenken (danku J.!) maar omdat we hier vaak zelf overnachten of eens dineren (het eten! Fantàstisch).

Alzodus: hét moment om je te registreren hier op de site, het kost je niets, je hebt meer info en geen spam. En je maakt kans op een top-prijsje.

Wat je reisdoel ook is, Pillows Grand Hotel Reylof verwelkomt je in werelderfgoedstad Gent, op een boogscheut van het authentiek historisch centrum. Een persoonlijke aanpak, een elegante maar professionele service in een efficiënte, aangename omgeving, dat vindt je bij Pillows Grand Hotel Reylof in Gent. Jij bent de centrale gast. De beste troeven worden bovengehaald. In The Living, het hart van het hotel, wordt je een drankje aangeboden door de host en worden je wensen besproken. Naast deze welkomstruimte bevindt zich ook de Domestic Kitchen, een open ruimte voor een snelle hap of om te relaxen aan de openhaard. Gaan je culinaire behoeften verder dan een snelle hap? In samenwerking met de Nederlandse Michelin- chef Ron Blaauw stellen we je met genoegen ons nieuwe LOF Restaurant voor, een gastronomische totaalbeleving en een rustpunt binnen het hectische leven van de stad.

Maar echt tot rust komen doe je in de 157 kamers en suites die het hotel telt. Je zinnen worden gestreeld door een combinatie van subtiele kleuren, de meest zachte stoffen en een uiterst rustgevend decor. Na genoten te hebben van de prachtige tuin in het binnenhof van dit majestueus klassiek gebouw kan je helemaal ontspannen in onze moderne Spa Reylof. Dit historisch koetshuis staat helemaal in het teken van je ultieme behaaglijkheid. Laat de drukte van onze gejaagde maatschappij helemaal wegmasseren na een zalige sauna of een verkwikkende duik in het zwembad. Pillows Grand Hotel Reylof is meer dan zomaar een vier sterren hotel. Pillows Grand Hotel Reylof is dé nieuwe standaard op het vlak van gastvrijheid en gastronomie. En meer nog, Pillows Grand Hotel Reylof is pfl-approved!

https://www.pillowshotels.com/ghent/nl/

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account