En plots sta je bij de apotheek je hart te luchten..
Je moet weten dat ik niet zo goed ben in emoties delen, nu ja wel onrechtstreeks maar face to face en vooral tegen mensen waar ik closer mee ben dat blijft lastig.
Ik heb dat nooit geleerd, ik was altijd beter in maskers opzetten en blijven doorgaan.

Maar goed …
Ik moest naar de apotheek en besloot al men moed bijeen te rapen en iets te vragen waar ik energieker en vrolijker van zou worden.
Voor ik het wist spuugde ik men gal en uitte al men frustraties.
Arme dames haha, gelukkig voor hen kwam er toen een nieuwe klant en klapte ik weer dicht.
Nuja de eerste weken passeer ik daar waarschijnlijk niet meer 😉

Zoals ik ook tegen hen zei…
Wij zijn vechters, écht kei harde vechters en proberen altijd positief te blijven maar soms…soms ben ik het zat om te vechten en kan enkel boos, moe en gefrustreerd zijn. En al hou ik absoluut niet van dat verdrietige gevoel , ik vrees dat het er bij hoort en ik dringend moet leren daar mee om te gaan.
Mijn huishouden blijft liggen, uitgebreid koken laat ik over aan Jurgen en Marthe krijgt steeds vaker te maken met een snel geïrriteerde mama…

Het is gewoon zooo oneerlijk allemaal…
Ik was vanmorgen bij Jurgen(jep weer chemo week) en we hadden het er over hoe oneerlijk en frustrerend het is. Hoe het voelt, niet alleen het ziek zijn is vreselijk, maar ook alles daarbij.
Het lijkt of je op allerlei punten wordt gestraft…..alsof ziek zijn al geen straf genoeg is.

Wij wilden graag een 2e kindje, hadden eindelijk net genoeg gespaard om te gaan dromen van een eigen woning,ik was aan het studeren, …. en plots worden al die plannen van tafel geveegd.
En jaaa als ik moet kiezen dan kies ik uiteraard voor een gezonde man ipv al onze plannen maar wees eens eerlijk wie maakt er geen toekomstplannen?
En we hebben de beste huisbaas en leuk appartement en jaaa we mogen dankbaar zijn dat we 1 gezonde dochter hebben maar af en toe…
af en toe is het gewoon allemaal zooo enorm frustrerend.

Waarom ik dit blog? Goei vraag.. schrijven lucht op en wie weet herkent er iemand de gevoelens en heeft die persoon iets aan al dit geratel.
Weet dat als je deze emoties herkent, dat je niet de enige bent en dat als je nood hebt aan een luisterend oor (lezend oog) dat ik uitkijk naar uw mails en graag tijd voor u maak.
Ik begrijp als geen ander dat het vaak makkelijker is om tegen vreemden je hart te luchten,

dikke knuffel Sarah

 

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account