Deze morgen fluitend naar het werk gereden. Volle batterijen. Hypercharged. Tintelend vel. Voor de volle honderd procent afgeleid! Door de lekkere herinnering aan wat er zich luttele momenten voordien had voorgedaan. De concentratie zou ik onderweg wel ergens oprapen… zowaar geen eenvoudige opgave.

Ja, het was een perfect shot hete koffie, en een zo mogelijk nog hetere douche. En vooral die laatste was nodig. Het was in bed immers alles behalve proper gebleven. Vuile lakens in de ochtend. Zonder ommezien.
Vroeger was het bij wijze van spreken dagelijkse kost. Althans, zo lijkt het in de herinnering. In de praktijk zal er hier en daar wel eens een beurt overgeslagen zijn, maar in de regel waren we vooral vroege vogelaars. In de tijd dat de dieren nog spraken, de nachten ononderbroken waren, tenzij voor een even kort als dierlijk instinctief intermezzo, en er  vooral ’s ochtends geen voetjes in de gang trippelden om zich heerlijk tussen ma en pa te nestelen.

Maar vanochtend dus. De dierlijke goesting was weer daar, en vooral de mogelijkheid. Een zeldzame combinatie. Resulterend in quasi magnetische aantrekking van twee lijven. Opwarming? Volstrekt overbodig, bij allebei.
Ochtendstand is bij deze jongen immers vaste prik, voorverwarmd door een hele nacht samen slapen. Naakt uiteraard, ook vaste prik hier. Bijgevolg geen kleren te lozen. Straight to business.

Hoewel, een kortstondige verkenning leert iets anders… Textiel! Juist… we waren gigantisch slaapdronken de trap op gesukkeld, Ginger te ver weggedoezeld om alles uit te trekken. Maar laat een vergeten  slip en een topje de pret niet in de weg staan. Cliché’s zouden geen cliché’s zijn zonder bewezen grond van waarheid. Elk nadeel heeft z’n voordeel.

Dat restje kleren maakt de seks er immers alleen maar lekkerder op. Geen gedoe om alles uit te trekken, daarvoor is de goesting te dierlijk en de tijd te kostbaar. Voor je het weet ben je het aan het opvouwen en netjes aan het opbergen, terwijl de klok je kostbare combinatie genadeloos uitveegt. Dus de slip letterlijk aan de kant getrokken, en de goesting gedegusteerd met verpakking en al. De getuige van de gretige goesting, en voor de vlekken is er een wasmachine.

Die concentratie? Zal voor een andere dag zijn.

x

Ginger & Jail

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account