De koters die hier rondlopen, oh wat zien we ze graag! Maar oh, hoe erg zou je ze soms in collecte naar de andere kant van de stad willen sturen. Ken je het gevoel? Ontploffen van de dierlijke goesting die je moet wegslikken omdat ze aan je broekspijpen lopen te trekken?

Voor mij is dit een drama, ik teer immers op plotse goesting. Het komt heel snel op, maar het kan ook heel snel weer verdwijnen. Het ijzer smeden wanneer  het ‘wuf’ heet is, is mijn eega zijn leuze. Zonder kinderen was dit geen probleem, wij hebben menigmaal vakantie genomen om die instant krolsheid te consumeren. Maar met een extra fulltime kind in huis, moet er gedurende hele schoolvakanties permanente supervisie zijn, uiteraard voor de koter in kwestie. Vakantie wordt hierdoor een wel zeer kostbaar goed!

Toch mijmer ik bij de herinneringen… één woord  was  genoeg om in de auto te springen en richting ‘eender waar’ te  sjezen om die verdomde dwaze kop terug in de plooi te krijgen want noem een kat maar een poes; als de goesting er is, doet ze domme manoeuvres. Eén van onze katten heeft het in een krolse bui ooit geflikt om de darm van de droogkast met haar vlijmscherpe nagels vakkundig en onopgemerkt open te rijten waardoor ze van de vrijheid kon genieten en een lekkere zwarte aan de haak kon slaan. Het resultaat werd 9 weken later in onze schoot geworpen; 2 van die miezerige, natte schepsels die heel je bank kapot krabben en waarvoor je 13 weken later je ogen uit je lijf jankt omdat je die superschattige viervoeters weer moet zien vertrekken naar hun nieuwe slaafjes.

Terug bij de les… de snel opkomende goesting bevredigd zien worden. Het klinkt als muziek in je oren toch?

Wij draaiden ons handen er niet voor om, om voor dag en dauw al een flinke beurt op de teller te zetten. Heerlijk ongeremd, niet moeten nadenken over de coiffure die om zeep geholpen wordt, je kleren die nog vers gestreken op de kapstok hangen. Geen beslommeringen, geen stress van de afgelopen dag, gewoon slaapdronken en vol overgave.  Het kan je enkel maar die boost geven om de  weg te vinden naar je espressomachine om écht aan je werkdag te kunnen beginnen. Ah ja juist, ook daar weer die bengels in huis! ’t Was volle maan, mijn lunatic kwam vier keer bij ons gekropen en ook deze ochtend vond ze er niets beter op om voor ‘dag en dauw’ zich met haar charmante smoeltje tussen moeders en vaders goesting in te nestelen.

De moraal van het verhaal is dus simpel… uberspontane seks is voor ons een zeldzaam goed geworden. Des te meer geapprecieerd wanneer poeslief de neiging heeft om haar nagels te scherpen en zich kost wat kost een weg zoekt naar haar kater, die uiteindelijk altijd paraat staat.

X

Ginger & Jail

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account