En toen het zwarte gat….

Hier zit ik dan met een kopje thee en een lekkere wafel in de zetel. Even mezelf op verplicht luieren gezet. Moet kunnen toch?

We zijn een dikke week na levensloop en we kunnen niet anders dan dankbaar terugkijken naar het levensloopweekend.
Ik weet nog dat Jurgen en ik in het ziekenhuis zaten tijdens zijn (dachten we toen) laatste chemokuur en dat we besloten om ook mee te gaan doen.
Het was paasvakantie en we zeiden tegen elkaar dat in het slechtste geval we met 2 die 24u gingen moeten invullen.
We hoopte stiekem op een paar mensen die wel zouden meedoen en wat mooi zou het zijn als ons team 250euro kon inzamelen tvv stichting tegen kanker.

Team Jurgen was geboren! We gingen meedoen omdat we zo de hele chemoperiode konden afsluiten. Dat was tenminste het plan…
Zoals de meeste weten herviel Jurgen helaas maar dat hield ons niet tegen om verder te gaan met de voorbereidingen van levensloop Edegem.

Ondertussen was ik per ongeluk begonnen met de verkoop van groentenzakjes ( nooit al lachend plaatsen op sociale media dat je misschien herbruikbare groentenzakjes kon gaan verkopen). Ik leerde paar dames (beter) kennen dankzij deze verkoop en heb er nu paar super vriendinnen bij.
Ook tijdens levensloop en de voorbereidingen besefte Jurgen en ik weer hoe gezegend we zijn met onze achterban. We kregen en krijgen zoveel steun en liefde langs verschillende wegen, werden gesponsord, er kwamen naaidagen voor de groentenzakjes daar ik de productie alleen niet meer kon volgen, …

1 dikke week na levensloop Edegem mag ik trots vertellen dat Team Jurgen bestond uit 65man en dat we dankzij hen, sponsers en verkoop van groentenzakjes, strikjes, kaartjes, enz we momenteel reeds 4500 euro hebben ingezameld!

Ik kan niet anders dan heel dankbaar zijn en merci zeggen!
Merci aan alle lopers, kopers,… maar ook aan Atelier in ’t leerke, Van Rooy, Gen – C, Cronos group, Apotheek Elsborg,  Gamma Schelle, Planet Polaris, lieve boekhoudster Edwina De La Ruelle, en ik vergeet er vast nog…..

Volgend jaar hoop ik  stiekem dat we weer met ons prachtteam zullen meedoen en samen wandelen voor Team Jurgen.
Knapperd je ziet je staat er niet alleen voor, 24 op 24 zijn we er voor u .
We zien u graag!!

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account