Soms heeft een mens niet veel nodig om gelukkig te zijn. Lezen is een meer dan gewaardeerde hobby voor de meeste leden van het PFL-team en alhoewel we soms vaak voor het gemak naar de grotere boekhandels trekken is het bij momenten fijner te vertoeven bij wat men dan noemt “de betere boekhandel”.

Deinze, niet bepaald het centrum van de wereld, heeft zo’n “betere boekhandel”. We lezen op de site: Letters & Co, een heerlijk onthaastend concept op een prachtige locatie naast de kerk op de markt van Deinze. Letters & Co verwijst niet alleen naar hun ruim leesaanbod maar verklapt ook deels hun vernieuwende formule “Lezen is beleven!“. Lezers kunnen bij hen hun bevindingen met elkaar delen, kunnen boekvoorstellingen, lees-en signeersessies bijwonen door auteurs of gewoon gezellig al lezend genieten van een heerlijke tas artisanale koffie, een glas bier, wijn of cava op het terras! O ja, een terras met boeken als menukaart. Het plaatje is compleet.

Veel kinderboeken, veel literatuur, veel mooie theetafelboeken en vooral: rustig! De dame achter de toog is uiterst charmant en bedient je met een flair die we graag terugvinden bij dergelijke zaken.

Een aanrader, voor héél veel redenen en dus ook Parents For Life Approved!

Letters & Co
Markt 1, 9800 Deinze
www.lettersenco.be

https://www.parentsforlife.eu/plaatsen_overzicht/belgium/vlaanderen/deinze/boekenwinkel/letters-co/

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account