Je wist het misschien nog niet, maar Parents for Life doet meer dan enkel bloggen, ook een paar andere satelieten zagen de voorbije tijd het licht. Kledingpunt is één van hen.

De idee is eenvoudig: ben je mama of papa en/of heb je kleertjes op overschot? Laat het even weten, gooi alles even in de was en in een doos en breng de doos gesorteerd op maat binnen in een Kledingpunt.

Over gans Vlaanderen hebben zorgpartners, scholen, kleuterjuffen, meesters, pleegouders, jeugdwerkers enz toegang tot onze stock en kunnen zij, ad hoc, een of meerdere stukken aanvragen voor een kind uit hun eigen omgeving. Op deze manier zijn zowel donateurs als wij zeker dat alles goed herverdeeld wordt.

De zorgpartner speelt hier een enorm belangrijke rol in. Hij of zij kan vaak op een neutrale manier de situatie het beste inschatten en als dusdanig actie ondernemen waar nodig. 

Wil je zélf kledingpunt worden, dan graag een seintje, zoals je ziet hebben we hier en daar nog wel wat ruimte. Veel hoef je er niet voor te doen én je komt terecht in een leuke groep jonge ouders.

Vrijwilliger?

Ben je tot hier geraakt in het lezen van dit bericht, dan interesseert dit je misschien ook wel nog: woon je in de buurt van Gavere, dan wil je misschien meehelpen? Iedere zaterdagmorgen sorteren we kledij en maken we pakketten aan en we hebben écht nood aan vrijwilligers die af en toe komen helpen. De kinderen moeten soms té lang wachten op de pakketten.

Heb je interesse? Stuur even een berichtje naar Gys op studio@polariscs.com om verder af te spreken.

 

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account