En dan krijg je de vraag of je de seksblog voor je rekening wil nemen?!

Euuhh, ja zeker? En waarom denk je dan direct aan mij?” Stilte aan de overkant.
Of mag ik het met mijn man doen? Bloggen, bedoel ik.” “Euuhh, ja zeker” zegt de overkant.

We doen het dus samen. Ja, en bloggen ook.

En wie zijn wij dan? Nieuw-samengestelde ouders met een overvolle agenda! Onder het pseudoniem Ginger & Jail. Het beft lekker, het bekt lekker ook. Freudiaanse versprekingen zijn bij ons gemeen goed.

Hij een libido als een huis, zij bij momenten onverzadigbaar; bij momenten. En dat is zijn probleem. Hij is er immers altijd klaar voor… zelfs bij het schrijven van dit stukje. Zin om haar te verscheuren na, of wie weet zelfs tijdens het schrijven dezes.

Zij, een straffe madam, leeuwenmoeder, prinses in de keuken, een dame aan je zijde, sloerie in bed.

En beiden een dirty mind en niet enkel tevreden met “the good old in and out”. We like to spice things up, in & out of the bedroom.

Gebeten door taal, zowel de geschreven als de verbale ‘orale’ versie, kunnen wij het niet laten om te gepasten tijde woordspelingen naar elkaars hoofd te slingeren.

Maar de dubbelzinnigheden komen niet altijd aan, vallen soms in slechte aarde.

Er zijn immers de dagelijkse beslommeringen, de ratrace, de pijntjes, de slechte nachten… Alles in seks draait om timing. Niet alleen in bed of op de keukentafel, vooral in de aanloop er naartoe. Seks IS timing. Seks is ook weten wanneer te zwijgen. Seks is verrassen. Seks is onvoorspelbaar zijn. En blijven. Seks is weten wat zij wil… en dat geven. Of net helemaal niet, om het daarna alsnog te geven. Met alle geile gevolgen van dien.

Seks is een speeltje bovenhalen wanneer de andere het niet verwacht, het zwijgen opleggen, de adem afsnijden.

Seks is slikken, voor sommigen onder ons. De goesting inslikken wanneer je bedenkt dat je niet scoort met dubbelzinnige insinuaties. Seks is vooral communicatie. Verlangens inslikken werkt niet, hete hartstocht moet op tafel. In het beste geval ook letterlijk.

Slik je verlangens niet in, maar spuit ze er uit op het moment waarop het ijzer heet is. Wanneer het niet stil is aan de overkant.

Lieve wellustigen, u leest weldra meer van en over ons!

Ginger & Jail

 

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account