De geboortekaartjes van je kinderen, het eerste moederdagcadeautje, nieuwjaarsbrieven, foto’s van speciale momenten, de medaille van hun eerste loopwedstrijd, een souvenir van een heerlijke vakantie, kampfoto’s, tekeningen, blije momenten maar ook triestige gebeurtenissen..allemaal herinneringen die je het liefst nooit meer wilt vergeten. Sinds de komst van onze drie kinderen, wordt die berg met waardevolle knutsels en frutsels alleen maar groter, herkenbaar?

Collect moments not things
Ik had sinds onze keukenverbouwing al die spulletjes netjes een plaats gegeven in een kast maar omdat ik het zo leuk vind om herinneringen te maken én te bewaren…vond ik dat het tijd was om een herinneringenmuur of een lifeboard te maken in huis. Ik heb dat ideetjes ooit eens op Pinterest gevonden en vond dat het tijd was om er zelf ook eindelijk eens werk van te maken.

Want hoe leuk is het om nu naar die muur te kijken en samen herinneringen op te halen en te beseffen hoeveel leuke dingen je kinderen al beleefd hebben in hun kindertijd? Er is toch niets leuker dan al die herinneringen vast te houden in het hart van je huis in plaats van die spullen zomaar rond te laten slingeren en misschien wel te verliezen na een tijdje.

Sinds deze zomer heb ik ook zo’n supercoole Instax-camera van Fujifilm waarmee ik mooie momenten onmiddellijk kan afdrukken en vanaf nu dus ook meteen een plekje kan geven aan onze wall!

Ik ben alvast fan van ons lifeboard!

Hoe we dat gemaakt hebben?
Wat heb je nodig?
Wandkurk op rol (ik bestelde dat van ons bij Kurk24)
Tweezijdige contactlijm
Lijmroller

Je meet eerst goed, want meten is weten :-). Daarna strijk je zowel de muur als de kurk goed in met de tweezijdige contactlijm en wacht je lang genoeg tot de lijm transparant is. Wanneer je te snel bent, dan plakt het niet. Wanneer de lijm droger is, hecht hij beter en kan je de wandkruk goed vast plakken. Daarna met een deegrol goed over gaan zodat elk stukje goed vastkleeft. Nog even laten drogen en dan kan je je helemaal laten gaan met alle leuke momenten een plekje te geven.

bron: www.leukewereld.be

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account