Een aantal maanden geleden contacteerde Lien me of ik geïnteresseerd was om te bloggen over voedingsgerelateerde onderwerpen voor Parents for Life. Als diëtist-lactatiekundige staat dat onderwerp op mijn lijf geschreven, en kon ik natuurlijk geen nee zeggen!

Bloggen, ik wist tot vorig jaar niet eens dat dat in mij zat. Schoorvoetend zette ik mijn eerste schrijfsels online op mijn eigen blog. Het was voor mij een fijne uitlaatklep om te vertellen over onderwerpen die ik graag helemaal uitspit. Sharing is caring, toch? Het bleek ook een ideale plaats om mijn teksten over koemelkallergie bij baby’s los te laten alvorens ze in een boek te gieten. De reacties waren zo positief dat ik stilletjes begon te geloven dat er misschien stiekem wel een schrijfster in mij schuilt.

Er wordt over weinig onderwerpen zo veel geschreven als over voeding. Wat moet je  als ouder op den duur nog geloven?  Ik zie het als mijn persoonlijke missie om ouders te helpen om door het bos de bomen te zien. Mijn insteek komt altijd vanuit de wetenschap (eens een wetenschapper altijd een wetenschapper 😉 ). Als je als ouder begrijpt hoe iets in elkaar zit, kan je op basis daar van zelf beter beslissingen maken die ook goed voelen in jouw situatie. Want ieder kind is anders, iedere situatie is anders, en niemand kent zijn kind zo goed als een ouder.

Zo, de kop is er af! Vanaf volgende maand vlieg ik in de thema-blogs!

Welke vragen over voeding heb jij?

Waar zou jij meer over willen weten?

Groetjes,

Rolinde

 

Meer weten? Kijk gerust op Op De Groei

Op de hoogte blijven van het boek over koemelkallergie bij baby’s (voorzien dec ’18)? Schrijf je in op de nieuwsbrief bit.ly/KMAnieuwsbrief

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account