Geniet er maar van…ze worden zo snel groooooot! Toen ik bijna 9 (!) jaar geleden voor het eerst mama werd, is dit zinnetje minstens 100 keer in mijn oren gefluisterd. Meer dan 40 paar kinderschoenen later besef ik het maar al te goed: mijn kroost groeit veeeeeeeel te snel! En weet je waar ik echt crazy van wordt? Dat ook die kleine schattige kindervoetjes groeien als kool, nog 3 maten en Kobe heeft grotere voeten dan zijn moeder, zo gaat dat dan! 

Hippe schoentjes
Kinderschoenen zijn hier dus een serieuze investering! Gelukkig is er keuze genoeg in webshopland (want ja, wij kopen regelmatig onze schoentjes online). Bij Hippe Schoentjes gaat dat keigemakkelijk wat het enige wat jij hoeft te doen, is de voeten van je kind meten en de exacte lengte van het grootste voetje ingeven bij VOETLENGTE IN CM. Meteen krijg je een overzicht van alle beschikbare modellen in de juiste maat! Hoe handig is dit?

Leuke speelschoentjes
Ik heb echte wolvenkinderen! Kinderen die niets liever doen dan uuuuuuuuren buitenspelen en graag lekker vuil maken. Voor de zomer die voor de deur staat, vond ik dus dé ideale kinderschoen: cienta’s voor elk lid van ons gezin! (want ja, ze bestaan ook voor volwassenen!). Cienta is een Spaans merk van ecologisch verantwoorde schoentjes. Het zijn superleuke speelschoentjes die bestaan uit 100% katoen en nu komt het…ze zijn machinewasbaar op 30° en ze ruiken naar naar snoepjes. Hoe leuk is dat?

Twinning is winning
Nog een must in onze zomergarderobe zijn sandaaltjes. Al jaaaaren ben ik ondertussen verknocht aan De originele Salt Water Sandalen, een klassieker uit de jaren 40. Sandalen die zowel gemaakt zijn voor kindjes als mama’s én waterbestendig zijn. Ja, je kan er mee zwemmen én je kan de sandaaltjes wassen in de wasmachine op een rustig programma. Bovendien zitten ze supercomfortabel en passen ze bij elke outfit. Mooi en duurzaam, we like! 

Voor Milleke was ik op zoek naar gele kindersandalen en ik vond deze easy Kipling sandaaltjes wel de max! Ze geven een vrolijke, speelse en kleurrijke look aan onze peuter en ze zijn supergemakkelijk om te dragen en passen bijna overal bij. Wat wil een moeder nog meer?

Voor stoere jongens én meisjes
Onze 8-jarige bakvis is ondertussen al wat moeilijker in kleding en schoenen, ik kan hem niet meer zomaar laten dragen wat ik mooi vind (geniet mannekes zolang ze klein zijn ;-)). Hij koos helemaal zelf deze sportschoenen van Red-Rag, een opvallend schoenenmerk: tegendraads en prikkelend eigenwijs.

Door weer en wind
Daarnaast mogen de Bergstein-laarzen niet ontbreken in onze zomergarderobe. Want als we straks gaan kamperen dan zijn ze onmisbaar. Zelf ben ik fan van Bergstein omdat ze zijn gemaakt van natuurrubber. Ze zitten supersoepel, ze bestaan in bijna alle kleurtjes en ze hebben een mooie pasvorm. Dankzij het natuurrubber zitten ze super goed en zweten de kinderenvoetjes er minder in dan bij plastieken laarsjes. 

We zijn weer goed gesteld komend seizoen! Laat die zon maar komen zodat we weer heerlijk kunnen buitenspelen, verre mooie wandelingen kunnen maken én heerlijke herinneringen kunnen maken! Yes, please!

Zelf op zoek naar zomerschoentjes? Kijk dan zeker eens op hippeschoentjes.be, wij zijn fan!

Lobke – https://www.leukewereld.be

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account