Ik heb nog niet veel verteld over de grote verbouwingen die hier gepland staan, maar we hebben dus zotte dingen in ons hoofd (ook al op papier trouwens). Vertrokken vanuit de grote nood aan een tweede toilet (en badkamer) én een verwarmingstekort, uitgekomen bij een redelijk ‘deftig’ project. Ik heb het er nog wel eens over, sowieso.

Als de plannen van de architect ooit allemaal gerealiseerd zijn, zal onze huidige bureauruimte een slaapkamer worden. Onze nieuwe werkkamer komt dan op de nieuwe OUDERVERDIEPING (aha! Een verdieping k.n.t.!). Maar ge hoort de ‘als’ en voelt ‘verre toekomst’ in mijn zin en ondertussen moet er natuurlijk ook wel gewerkt worden.

Het onderwijs-cliché zegt dat leerkrachten heel veel werk verzetten als ge het niet ziet. Thuis, als de rest van de wereld aan het ontspannen is.

Ik weet nog niet zeker of ik een wandelend onderwijspromobord ga worden, maar feit is dat ik hier veel ga zitten en dat onze bureau wel wat liefde kon gebruiken. Al te vaak is het een ruimte waar alles wat op een hoop wordt gegooid. Waar de was staat te drogen. Waar rommel wordt gedropt die niet meteen een ander plaatsje vindt.

Jammer eigenlijk, want het is één van mijn favoriete kamers. Het is ook één van de enige ruimtes die qua styling wel al in een vergevorderd stadium zitten. Niet qua afwerking helaas (zelfs geen vasthangende plinten), maar ge kunt ook niet alles hebben.

Ik wou dus gewoon eventjes zeggen dat ik de boel heb opgeruimd. Ons bureau is nu officieel klaar voor een spannend jaar. Voor een nieuw leven. (Ik had beter ook een before-foto genomen, maar dat was te schaamtelijk. Of eerlijker: ik ben dat gewoon vergeten)

Ik ben een geweldig slechte interieurfotograaf, maar het is ook niet mogelijk om iedereen hier uit te nodigen om eens in real life te komen kijken. Daarom heb ik een filmpje gemaakt. Ik weet het, zotte shit zo eind augustus (zeker omdat ik het helemaal zelf gedaan heb, zonder de hulp van mijn teerbeminde IT’er). Maar het ziet er dus ongeveer zo uit:

0 Comments

Leave a reply

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account