Parents For Life is er voor ouders, door ouders, van alle leeftijden. We omringen ons met een team van dynamische en enthousiaste mensen met uiteenlopende ervaringen en wat ons bindt is het ouderschap. Van sommigen nemen we blogs over, anderen bloggen exclusief en nog anderen dragen bij achter de schermen. We mogen onze pollekes kussen dat er zoveel tof volk bestaat.

Sofinesse

Sofinesse, ook wel lief, Fieke of Vofie of gewoon Sofietjen genoemd, geeft ons wekelijks een blik in haar leven, op het leven, op de wereld en alles wat daar rond staat te springen. Ze woont in een mannenbastion, probeert heel wat ballen hoog te houden, wat vaak maar matig lukt, maar is vooral/daardoor een gewoon en content mens.

Mamadammeke

Deze fiere madam heeft een dochter, een zoon, een vriend en een poes. Toen ze voor de eerste keer zwanger was van een madammeke werd zij Mamadammeke. Ze woont in Henegouwen en is naast vroedvrouw vooral een creatieve bezige bij. Die creatieve trekjes deelt ze met enthousiasme.

Ginger & Jail

Ginger & Jail is een koppel meerwaardezoekers die jou wegwijs maken in de wereld van seksualiteit en erotiek. Hun leuke blogposts zorgen vaak voor net die extra spark in je relatie. Alles kan en alles mag hier!

Florence

Florence staat op punt te bevallen van een tweeling en schippert tussen de States en België met haar basketballer. Zij gaat bloggen over het leven als young mom van de twins, veel fun en af en toe wat geklaag, kwestie van herkenbaarheid te bevorderen!

Fred

Fred is een beetje een vreemd geval. Een collectie van tegenstrijdigheden gevangen in een even chaotisch omhulsel. Dolgelukkige echtgenoot, vader van (2+2) en eigenaar van een kaal hoofd en witte baard. Wanneer hij groot wordt zou hij graag schrijver worden…

Lien

Mama van drie zonen, partner van D. en op en top vrouw. In het echte leven lactatiekundige en draagconsulente / medewerker bij Bollebuik en in haar vrije tijd vrijwilliger bij LLL. Houdt van lezen, kennis op doen en lopen met vrienden. Samen met Gys een van de bezielers van het Parents for Life project. Houdt zich vooral bezig met haar eigen enthousiaste zelve zijn en mensen daarmee aansteken.

Gys

Vader van twee koters, partner van V. en in het echte leven eigenaar van Planet Polaris, motorrijder en zich-met-vanalles-bezighouder. Net als Fred kaal en witte baard :).
Samen met Lien een van de bezielers van het Parents for Life project. Houdt zich vooral bezig met de wetenschappelijke kant van de zaak en volgt samen met het team alles een beetje op.

 

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account