Parents For Life is er voor ouders, door ouders, van alle leeftijden. We omringen ons met een team van dynamische en enthousiaste mensen met uiteenlopende ervaringen en wat ons bindt is het ouderschap. Van sommigen nemen we blogs over, anderen bloggen exclusief en nog anderen dragen bij achter de schermen. We mogen onze pollekes kussen dat er zoveel tof volk bestaat.

Lobke

Een vriendin omschreef haar als volgt: Onvoorwaardelijke hartsvriendin, trotse mama, gevoelig diertje, no nonsense girl, steeds boordevol ideeën, impulsief beslissertje, feestbeest bij uitstek, vlot schrijvertje, luisterend oor voor velen, familiemens, koppig doorzettertje, creatief duizendpootje, natural beauty, DIY-babe, kortom: TOPWIJF!

Lore

Lore is onze work life balans blogger. Een toffe en ferme madam, sportief en mama van drie en getrouwd met haar runninghubbie. Manusje van alles maar vaak ook ploetermoeder (vindt ze zelf…). Gaat af en toe op uitstap en mag daar graag iets over schrijven. 

Sarah

Sarah en haar knapperd hebben een dochtertje Marthe en huppelden tot voorheen vol vertrouwen door het leven. De knapperd werd echter ziek en het leven kreeg nieuwe uitdagingen. Zorgen voor zichzelf, haar gezin, haar vrienden en haar nieuwe projecten zorgt vaak voor een hoofd vol gedachten, die ze echter met de nodige relativering en humor met ons deelt.

Mamadammeke

Deze fiere madam heeft een dochter, een zoon, een vriend en een poes. Toen ze voor de eerste keer zwanger was van een madammeke werd zij Mamadammeke. Ze woont in Henegouwen en is naast vroedvrouw vooral een creatieve bezige bij. Die creatieve trekjes deelt ze met enthousiasme.

Ginger & Jail

Ginger & Jail is een koppel meerwaardezoekers die jou wegwijs maken in de wereld van seksualiteit en erotiek. Hun leuke blogposts zorgen vaak voor net die extra spark in je relatie. Alles kan en alles mag hier!

Angie

Mama van 2 schatten van kindjes, bijna 2 en bijna 10, waarvan de oudste een medisch zorgenkindje genoemd kan worden. Ze houdt van voetbal spelen en voetbal kijken, alles wat creatief is, lezen en eigenlijk nog zoveel meer, maar schrijft ook vaak over psychische kwetsbaarheid, een uitdaging in haar leven.

Red

Red is mama van drie: R (13) puber met downsyndroom, L (12) en S (10).  Verder is ze ook vrouw van een NetFlix-kijkende man (NF) en wordt ze vaak gestalkt door de Aanhankelijke Hond (AH). Werkzaam in de jeugdzorg probeert ze de balans tussen gezin-werk en eigen noden te vinden. Ze laat ons meekijken in die dagelijkse zoektocht.

Sofie

Sofie heeft heel veel dromen (wat geweldig vermoeiend kan zijn), maar moederen was altijd de allergrootste. Zeven jaar geleden botste ze op de ideale man en niet veel later – kan je heel letterlijk nemen in hun geval, bewust zwanger na een dik halfjaar – volgden twee heerlijke jongens. Basiel (6) en Felix (3) zijn tegenpolen, maar vooral de beste vrienden. Samen zetten ze graag de boel op stelten. Het is vaak schipperen en jongleren en zuchten en hollen, maar het is vooral ook geweldig plezant.

Stephanie

Stephanie is een echte opruimfanaat. Met 2 kleine jongens is dat soms wel nodig! Maar haar huis is al opgeruimd en ze zoekt andere huizen om er ruimte en rust in te creëren. Ze helpt dus anderen om het eenvoudiger te maken zodat ieder de rommel baas blijft. Haar motto: “Je kan alleen vertrekken maar samen geraak je verder dan je ooit had kunnen dromen!”

Rolinde

Rolinde is gepassioneerd diëtiste en lactatiekundige, en was wetenschapper in een vorig leven. Daarnaast is ze ook partner van S. en mama van twee prachtige dochters: Mira (5) en Zita (3). Haar passies zijn voeding, gezondheid en wetenschap. Ze helpt graag met het uitpluizen van complexe vraagstukken en problemen, maar houdt ook van schrijven en vertellen.

Florence

Florence staat op punt te bevallen van een tweeling en schippert tussen de States en België met haar basketballer. Zij gaat binnenkort bloggen over het leven als young mom van de twins, veel fun en af en toe wat geklaag, kwestie van herkenbaarheid te bevorderen!

Fred

Fred is een beetje een vreemd geval. Een collectie van tegenstrijdigheden gevangen in een even chaotisch omhulsel. Dolgelukkige echtgenoot, vader van (2+2) en eigenaar van een kaal hoofd en witte baard. Wanneer hij groot wordt zou hij graag schrijver worden…

EllenMumOf4

Ellen liep bijna 15 jaar geleden de man van haar leven tegen het lijf. Goesting in een leven samen, en daar hoorden kinderen bij. Vier stuks zelfs. Twee zonen en twee dochters, mooi verdeeld, niet? Jongen L (8), meisje V (6), meisje S (4) en kleine kadet O (3) sluit het rijtje. De tweede dochter werd in januari 2014 geboren met een zeer specifieke zorgvraag. Het markeerde het einde van het quasi zorgeloze ouderschap, en het begin van een rollercoaster waarvan ze vooraf nooit kon vermoeden dat die heftig en intens zou zijn en blijven. Ellen schrijft graag over het leven van een groot gezin, en het over-leven als zorggezin.

Eleen

Eleen is mama van drie dochters, H, M en C en al een ganse tijd samen met haar partner J. Ze is een duivel-doet-al met allerlei hobbies en projecten, van meubelmaken tot het naaien van de meest leuke kledij voor haar mini’s. Eleen werkt momenteel mee aan de Parents for Life workshops. 

Lien

Mama van drie zonen en op en top vrouw. In het echte leven lactatiekundige, draagconsulente en praktijkmanager bij het multidisciplinaire team van Groei!. Zij is in haar vrije tijd vrijwilliger bij LLL. Houdt van lezen, kennis op doen en lopen met vrienden. Samen met Gys een van de twee bezielers van het Parents for Life project. Houdt zich vooral bezig met haar eigen enthousiaste zelve zijn en mensen daarmee aansteken.

Gys

Vader van twee koters, partner van V. en in het echte leven eigenaar van Planet Polaris, motorrijder en zich-met-vanalles-bezighouder. Net als Fred kaal en witte baard :).
Samen met Lien een van de twee bezielers van het Parents for Life project. Houdt zich vooral bezig met de wetenschappelijke kant van de zaak en volgt samen met het team alles een beetje op.

 

We geven nog even het volgende mee: meningen van bloggers of andere derden wier opinies op de PFLwebsite door een samenwerking of via sociale media of op een andere manier verschijnen, vertegenwoordigen niet de mening of standpunten van Parents for Life. Parents for Life aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie die gepost wordt op of toegevoegd wordt aan de website door bloggers of andere derden. Alhoewel PFL niet censureert houden we uiteraard een oogje in het zeil. Meer informatie hierover? Geef ons even een seintje!

 

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account