Sofinesse geeft ons wekelijks een blik in haar leven, op het leven, op de wereld en alles wat daar rond staat te springen. 


Toen ze me drie jaar geleden een belangrijke vraag stelde, kende ik haar nog niet eens zooo goed. Ik was toen zelfs misschien een klein beetje verbaasd, maar wel enorm geflatteerd. Een belangrijke rol mogen spelen op een belangrijke dag, dat is niet niks.

Drie jaar later kennen we elkaar wel écht goed. Zo goed dat ik weet dat zij een nachthumeur heeft (ik heb die term zelf uitgevonden, en het vat de boel perfect samen) en een gouden hart, zo goed dat zij zelfs op 180km afstand voelt wanneer het hier wat minder gaat.

Hasselt- Gent is uiteraard niet de beste verbinding. Hoewel dat in Amerika vast en zeker in de categorie “neighbours!” zou vallen, is dat hier toch best een vervelende afstand. Met wat planning altijd goed te overbruggen, maar ook net te ver om ‘eens even binnen te springen’.

We maken van de nood een deugd en doen daarom geregeld van logeerpartij. Want als we samen naar het theater gaan in Gent, is het toch te zot om daarna nog naar huis te rijden. Mijn kinderen zijn bovendien stapelzot van Barbera (uit te spreken met Gentse r in hun geval) en zelfs mijn lief heeft de deur volledig opengezet. Vanmorgen was “Maar ik wil naar Barbara” het eerste wat Felix tegen mij zei. Dus allez ja.

Gisteren zijn we naar Coco Jr geweest op de Gentse Feesten. (Eventjes terzijde, maar Coco is echt een beest. We kennen hem allebei van een beetje dichterbij en oohmaagod. Als je graag eens naar een brok geilheid slash topentertainer slash zalige zanger gaat kijken, dan zou ik niet meer twijfelen. Ge gaat het u sowieso niet beklagen). Eerder deze week werkten we de tweede ronde van ‘Twee tot de Zesde Macht’ af. Komende donderdag gaan we naar ‘Vrijen met Dieren’ (mijn thesis ging voor een deel over dat stuk, ik kon niet anders) en zondag gaan we brunchen met onze viswijvenclub. Dus we zien elkaar ondanks de afstand wel veel.

Een lang verhaal om te zeggen dat die hier dus gisteren stond en spontaan mijn keukenkasten is beginnen uitkuisen. Ik had dat niet gevraagd, nog nooit iets over gezegd zelfs, maar ze voelde gewoon dat ik dat kon gebruiken. In nood kent men zijn vrienden, zegt het spreekwoord. En ik kan u zeggen, dat is echt zo.

Het is maar meer dan fair dat ik hier iets terugdoe. Ge hebt een eigen platform waar ge dingen mee kunt, of ge hebt het niet. Ons Miranda zegt dat ook altijd. Dus:

  1. Als je een toffe, integere, grappige, betrouwbare, propere, warme man bent met nog ruimte voor een kinderwens, dan is dit your lucky day. Het is werkelijk niet te begrijpen van het universum, maar Barbara is nog vrij. Kandidaten kunnen zich hier aanbieden. Ik kan alleen maar zeggen: TOP-CATCH.
  2. Ze heeft kei veel talenten (maar echt he: zingt in een coverband, is de dienst communicatie van de gemeente Alken, kan goed schrijven en grafische dingen en is de meest attentvolle persoon die ik ken), maar eentje daarvan heeft ook een eigen website: babsbakt.be . Long story short: Ze kan goed overweg met zoetigheid. Babs is onze vaste leverancier voor verjaardagstaarten, comfort food (de allerbeste macarons!) en allerhande koekjes en cupcakes. Dat doet ze ook melkvrij op aanvraag (met dank aan Felix). Omgeving Hasselt vooral, maar ge ziet, de taarten geraken ook al eens in Gent.

Voor de smaak zult ge mij op mijn woord moeten geloven. Maar dat het er fantastisch uitziet, daar valt niet over te discussiëren. Dus volg haar op IG (babsbakt) en verlekker je op die heerlijke caloriebommen.

Indien je een toffe, grappige, betrouwbare, propere, warme man bent met nog ruimte voor een kinderwens, dan kan je eventueel ook een date bestellen.

Anyway: SMAKELIJK!

Sofie

 

Contacteer ons

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 powered by Planet Polaris and PolarisCare

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account